DET BLIR SOM VI ÄR

Om vi genomför ert event, affärsmöte eller er kick-off efter konstens alla regler räcker det inte för att ge deltagarna unika upplevelser. Vi måste också ha en djupare förståelse för målet med era möten, de relationer som ska skapas och leverera ett skräddarsytt helhetstänk som inte lämnar något åt slumpen.
Så målmedvetet jobbar vi för att möta era önskemål och skapa förutsättningar för unika upplevelser. De förutsättningarna blir summan av det vi kan och den helhjärtade omtanke som satt oss på kartan sedan 1994.

Upplevelser i vårt universum

  • Vårt koncept innebär att vi regelbundet besöker och för dialog med våra leverantörer för att säkerställa kvaliteten. Med andra ord har vi själva upplevt alla platser, servicenivån och den personal som välkomnar dina gäster.
  • Vi tar helhetsansvaret. Med professionell projektledning synkar vi alla delar i ert upplägg, håller i kontakten med alla inblandade parter och bevakar hela genomförandet på plats.
  • Ni sparar pengar, eftersom ni kan lägga tiden på andra arbetsuppgifter och på era gäster vid mötet.
  • Under hela samarbetet med BBU har ni någon av oss som projektledare. Med andra ord en kontakt som hjälper er innan, under och efter ert möte. Det skapar trygghet och enkelhet.

Så. Välkommen till vårt universum Här krånglar vi aldrig till det men bidrar alltid till resultat utöver det vanliga.


 

Leveransen

Vi tar erbjudandet till nästa nivå

 

Vi har stora öron

Självklart är varje skräddarsytt upplägg resultatet av era önskemål. Därför går vi igenom era krav inför ert event/affärsmöte. Genom att träffas får vi grundmurad känsla för vad som är viktigt för er organisation och lyssnar in vad era gäster ska känna när ni skiljs efter er:Konferens/Kick-offKundaktivitetFest, middagIncentive

Vi ger dig förslag som vi sen utför

Efter ett antal möten, diskussioner och avstämningar är det äntligen dags för dagen D. Det är nu allt slit med programmet och alla möten med leverantörerna kommer visa resultat. Allt ska klaffa enligt det minutiösa körschema vi upprättat. Lika självklart är vi med på plats och sköter den sista finslipningen – så att du kan fokusera på värdskapet och kan involvera dina gäster till 100%.Vi säkerställer leverantörerVisar ett helhjärtat engagemang i varje detaljTar er till avskilda miljöer som ger rätt energi

Vi hjälper er nå målet

Med hjälp av er bakgrundsbeskrivning och historik kan vi analysera målsättning, målgrupp och intressen. Här startar sedan den kreativa processen där målet är enkelt: Lyft fram innehållet i ert event så att gästen snabbt förstår – ”What´s in it for me”.vi har ett brett kontaktnätVi lämnar träffsäkra förslagVi ger flera kostnadsfria förslag

Resultatet

Oavsett typ av affärsmöte så gör vi en uppföljning och utvärderar tillsammans. För oss och våra leverantörer är ”ris och ros” en självklarhet för att kontrollera leverans.Bevakar hur vi hållit budgetSer till att utveckla relationen med återkommande kunder


 

Processen

STEG 1

För att ta avstamp i era behov gör vi ett grundligt fotarbete och lyssnar in era specifika önskemål. Under det mötet med er specificerar vi också vilken känsla ert evenemang ska skapa, vilken effekt ni förväntar er och vilken budget som är realistisk. Det är också en möjlighet att diskutera marknadsföringen av själva eventet och de uttryck/kanaler den kräver

STEG 2

Förmågan att skapa resultat utöver det vanliga hänger ihop med förmågan att förstå hur målgruppen tänker och beteer sig. Därför sonderar vi vilka dina gäster är, deras förmodade förväntningar och vad som krävs för att de ska lockas av ditt evenemang.

STEG 3

Tillsammans med er målar vi upp en solklar målbild och diskuterar syftet med evenemanget. Den bilden gör det lättare att forma ett lockande evenemangs-innehåll som skapar förutsättningar för stärkta band med kunder och medarbetare. De relationerna ska du sedan kunna koncentrera dig på, medan vi tar hand om allt det praktiska.

STEG 4

I klartext innebär det att vi styr upp projektmöten, ändringshantering och ger tydliga avbokningsregler. På så sätt elimineras obehagliga överraskningar.
Vi kan också svara för marknadsföringen av själva evenemanget. Då tar vi tillsammans med er fram material som önskas för att ni ska kunna paketera och slussa ut ert erbjudande. Till exempel via vårt webb-baserade verktyg.
Lika självklart tar vi hand om detaljplanering, synar kvalitetskrav, gör ytterligare riskanalys och tidsplan. Vi har också tät interaktion med de medverkande på plats och förutser eventuella hinder som kan avhjälpas innan de uppstår. Allt för att sätta enkelheten i system för er.

STEG 5

Effekten av ert evenemang kan till exempel mätas i en stärkt vi-känsla, ett glödande engagemang eller en stärkt attraktionskraft för er som företag och arbetsgivare. Detta resultat går också att räkna hem på sista raden. Därför gör alltid en kvalitetsuppföljning för att säkerställa att målet vi spikade tillsammans stämmer överens med effekten som blev och att kostnaden blev en ren investering.
Vi diskuterar också ”mjukvaran” med er. Det vill säga hur relationerna med kunder och medarbetare påverkats av evenemanget, vilken energi som skapats och ser över eventuella detaljer som kan vässas till nästa gång.

STEG 6

Här minimerar vi er administration genom att samla allt på en faktura och specificera eventuella leverantörs-prutningar. Självklart synar vi också att leveransen stämmer med ingånget avtal och har den höjd som ni förväntat er. Som projektledare är vi ju delägare av BBU – vilket också gör oss ekonomiskt ansvariga gentemot dig som kund.

STEG 7

Vår förmåga att skapa resultat utöver det vanliga hänger givetvis ihop med vår kompetens och erfarenhet. Vi startade vår resa 1994. I ryggen har vi alltså 20 års erfarenhet från mötesindustrin. Därför kan vi lova en trygghet i leveranserna och det breda kontaktnät som krävs för att – året-runt – gå iland med er idé, bokning och hela genomförandet av era framtida möten.
Känslan i vårt universum ska alltid vara att ni att varit med om något exklusivt. Att ni fått den genuina omtanke som inte går att sätta ord på. Den omtanken handlar också om att ta er till utvalda platser och miljöer som ni inte trodde fanns.

Vi samarbetar med utvalda partners som vi vet jobbar professionellt och levererar vad de lovar. Sedan starten har vi levererat i cirka 1000 affärsmöten. Och ja, vi har fortfarande aktiva kunder från starten.