Våra kunder

Våra kunder är företag, organisationer och privatpersoner som förväntar sig affärsmöten och upplevelser som dröjer sig kvar efteråt och skapar resultat utöver det vanliga.
Vi vänder oss till er som inte får tiden att räcka till, som har särskilda önskemål kring val av plats eller kanske saknar kunskap om marknaden. För vissa kunder genomför vi 3-5 möten per år medan vissa kunder samarbetar med oss vartannat år. Vi har också för vana att genomföra möten från 5 personer och upp till 2000 personer. Med andra ord så hjälper vi dig – oavsett omfattning på uppdraget och vårt förväntade engagemang i varje detalj. Välkommen till vårt Universum!

SEB Life

Vi har tagit hjälp av bröderna Bäckström under tio års tid och alltid har våra förväntningar överträffats. Jag arbetar med många leverantörer och partners i olika branscher och det är sällsynt att träffa någon som är så lyhörd och träffar så rätt efter kundens behov som bröderna Bäckström. Jag kan med trygghet rekommendera mina kollegor och affärspartners att anlita BBU.

Per Harryson
Chef Försäljning, SEB Life

Evry One

Jag har samarbetat med Bröderna Bäckström vid ett flertal tillfällen under åren 2008 till 2014. Tomas Bäckström har en känsla för nivå och kommunikation i events som passat mig och vår verksamhet perfekt. Tomas erfarenhet av att arrangera kundaktiviteter på denna nivå gör att jag känt trygghet i att överlåta ett stort ansvar för genomförandet. Vi har primärt arbetat ihop för att genomföra aktiviteter med engagemang och personlig prägel för våra kunder och dessa har alltid varit mycket uppskattade.

Carolina Hellström
Affärsområdeschef EVRY One Stockholm

Conevo

Vi på Conevo har jobbat med Bröderna Bäckström i flera år. När vår personal flera gånger gjort tummen upp och säger att nu har BBU överträffat sig själva igen, då är det ett bra betyg!

Ingvar Wiking
VD Conevo IT-Consult


Autotech Teknikinformation

Vårt samarbete med Bröderna Bäckströms Universum AB kan från vår sida enklast beskrivas som superbra! BBU har varit mycket bra på att lyssna in våra önskemål och efter det hitta ett riktigt bra evenemang. Både personal och vår ledning ger högsta betyg till det bemötande och den pragmatiska serviceanda som vi får. Vi kommer att använda BBU:s tjänster igen och kan varmt rekommendera andra ge sig in i Bröderna Bäckströms Universum!

Joakim Hejestad
Autotech Teknikinformation

Skye Consulting

Vi på Skye har anlitat Bröderna Bäckström vid våra konferensresor vid flera tillfällen. De är duktiga på att lyssna in våra behov och förstå hur våra medarbetare fungerar. Det är tidskrävande att boka ett weekendprogram någonstans i Europa med resor, hotell, aktiviteter och restauranger. Tid som jag hellre prioriterar för Skyes kunder. Det bästa av allt är att de alltid är på plats där eventet äger rum. Jag som ansvarig kan vara värd, umgås med kollegorna då BBU säkrar programmet, sköter all logistik kring samlingar och tar alla möjliga frågor som ofta dyker upp.

Anders Ladstedt
VD Skye Consulting

 

Aperto

Att arbeta med BBU är kreativt och jag upplever en väldigt stor lyhördhet i processen, Andreas kommer med bra och spännande möjligheter. Vårt kontor reste till Istanbul som BBU organiserade. Det var oerhört värdefullt att bli så väl omhändertagen, vi som VD kunde släppa kontrollen helt och ägna oss åt våra medarbetare. Det är väldigt enkelt, energifyllt och roligt att arbeta ihop med Bröderna Bäckströms Universum.

Torgny Westerberg
VD aperto arkitekter ab

Sirius International Insurance

Jag har jobbat med BBU sedan 1997 och fått hjälp med att arrangera olika events, allt från sommarfester, konferenser och kundevents till stora jubileumsevents med 100-talet gäster över flera dar. De kommer alltid med nya idéer och teman och intressanta aktiviteter. Jag känner mig alltid trygg med Andreas och Tomas och vet att de levererar med toppkvalitet.

Pia Klevstad
Sirius International Insurance

Databyrån AB

Vi har under lång tid utnyttjat Bröderna Bäckströms Universum AB (BBU) för våra arrangemang. BBU är väl orienterade på ”eventmarknaden”, föreslår engagerande och väl fungerande arrangemang för såväl personalfest på hemmaplan och skidkonferens till Alperna. Man har en bra prisnivå, följer den överenskomna budgeten är lyhörd för kundens önskemål och dessutom har ett stort tålamod kryddat med ett vänligt bemötande.

Kaj Sjöström
VD Databyrån AB


Antalis

Vi på Antalis Sverige samarbetar med BBU när det gäller event samt konferenser sedan flera år. Tidigare gjorde vi mycket själva men har insett att vi varken har tiden eller kunskapen hade hålla i detta själva. BBU tar hela tiden fram bra förslag för våra arrangemang. Vi kan vara säkra på att kvalitén är hög, att allt fungerar och att inget glömts bort eller lämnas åt slumpen.  Detta tillsammans med deras engagemang och positiva inställning gör att vi är mycket nöjda med vårt samarbete och kommer fortsätta samarbeta med dem även i framtiden.

Jonas Palmgren
Antalis Sverige AB

Forsen

Vi anlitar Bröderna Bäckström för de är en pålitlig och trygg partner som kommer med många förslag och idéer. Samtidigt är de prestigelösa och gör allt från anmälan till rådd, innehåll och uppföljningsenkät. Och de ställer de där jobbiga frågorna som gör att vi tänker till en gång extra. Det är ju därför du anlitar en eventpartner. De ser till att du kan slappna av och njuta av resan, både bildligt och bokstavligt.

Cajsa Lindgårdh
Marknadsansvarig Forsen

KABA

Jag har haft samarbete med Bröderna Bäckströms Universum sedan tidigt 2000-tal. Totalt BBU har alltid levererat det lilla extra över förväntan, och rekommenderar dem varmt. Våra kunder och anställda har slagits av deras förmåga att på plats aldrig synas, men ändå finnas på plats för at lösa små som stora problem, vare sig eventet är i Sverige, Spanien eller Italien. Jag rekommendera dessa herrar varmt, pröva så får ni en upplevelse!

Dan Wikström
General Manager KABA AB


Galderma

Jag hade ett kvällsevent och fick då hjälp utav Bröderna Bäckströms Universum!Allt gick super smidigt och säkert! Jag kan varmt rekommendera dom, båda från förra veckans event och från tidigare år då jag arbetade på TietoEnator. Allt ifrån små till stora event. Helhetsansvar till delansvar – Ring/maila gärna och rådgör med Andreas Bäckström.Buss, tält, aktiviteter, båtar, speciella möten, fester mm

Annelie Cauwenhed
Executive Assistant, Galderma

Nordic Real Estate Partners

I mötesbranschen finns en rad olika aktörer med olika specialiteter. För NREP är det viktigt att konferensen/ eventet är anpassade och ”känns rätt för oss”. BBU har förmågan att lyssna av och komma med träffsäkra förslag. Deras breda nätverk och kreativitet gör att vi får förslag vi aldrig hade hittat eller kommit på själva.

Tobias Alsborger
Nordic Real Estate Partners

Network Innovation Premium Brands

Vi har jobbat med Bröderna Bäckströms Universum de senaste åren och är inget annat än supernöjda! BBU är lyhörda och förstår vilket behov vi har och ställer också de frågor vi själva inte tänkt på alla gånger. Som ett mindre företag är det skönt att kunna släppa eventdelen till riktiga proffs, det gör att vi själva kan fokusera på kunderna och låta BBU ta totalansvar för eventet i sig. BBU kommer upp med förslag som passar oss och våra kunder och levererar alltid med hög kvalitet. Jag litar fullständigt på deras omdöme. Jag ser fram emot kommande event tillsammans med BBU!

Cecilia Hauff
Network Innovation
Premium Brands