Mjukvaran och destinationerna gör skillnaden


Världen är full av väl genomförda, men rätt snarlika evenemang för kunder och medarbetare. Som vårt namn lovar ska det vara annorlunda att komma under bröderna Bäckströms vingar. I vårt universum.

Skillnaden sitter dels i ”mjukvaran”. Ni får personer som dedikerar sin vakna tid till att skapa evenemang med familjär känsla och helhjärtad service. Ringer ni till oss pratar ni direkt med Tomas eller Andreas – inte en distanserad mellanhand. I vårt universum finns också destinationer som kittlar lite extra, och upplevelsen ni vill ge era kunder och medarbetare planeras in i minsta detalj.

Sedan starten 1994 har vi snart levererat 1000 affärsmöten i Sverige, Norden och Europa för 5-2.000 personer.

Vi har odlat ett brett kontaktnät i Sverige och Europa med utvalda partners som är ärliga, professionella och roliga att samarbeta med i vårt universum. Med andra ord kan vi alltid erbjuda olika förslag – ett kontakt flera förslag.

Bröderna Bäckströms Universum? Redan namnet speglar att vi vågar vara annorlunda. Vi är det lilla företaget med det stora engagemanget och det personliga bemötandet som gör skillnad. När du ringer till BBU får du prata med Tomas eller Andreas, inte en kommunikationsstrateg.

Inför ett event är det många personer involverade. Vi lovar dig en sak! här och nu, att vi tillsammans bara ska jobba med trevliga, hederliga och proffsiga människor. För har man det på plats så går resten både lätt och rätt.

Välkommen till vårt Universum! – Tomas och Andreas Bäckström

Mer än
0
år i branchen
Mer än
0
Affärsmöten
Från 5 till
0
Personer

Andreas Bäckström

Andreas Bäckström – Projektledare och grundare

Andreas är ansvarig för försäljning och marknadsföring.

Jag älskar mitt jobb. Utmaningen att leta, tänka, hitta och tillslut presentera ett upplägg för min kund efter dennes önskemål är en stark drivkraft.
På fritiden är jag helst utomhus och sysslar med något nytt hus-tomt-projekt eller kör barn till idrottsplatser runt stan. Jag är en hyffsat bra kock.

Tomas Bäckström

Tomas Bäckström – Projektledare och grundare

En av två säljande projektledare som även har fallenhet för en del administration. En hav & berg älskande person som alltid vill göra det omöjliga möjligt. Har varit med och skapat evenemang med nöjda kunder sen det glada 80-talet fram till dags datum. Vi båda bröder, var aktiva delägare i ett segelfartyg som under 90-talet seglade charter i Stockholms skärgård – Älva.

Vi är ett säkert & tryggt val

Kammarkollegiet

Kolla att vi har resegarantiUC


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Bisnode